ΠΡΟΦΙΛ

ΣΧΕΤΙΚΑΜΕ ΕΜΑΣ

Την περίοδο 2013 – 2015 (3 έτη) η εταιρεία «SOUND 69» κατάφερε να πλαισιώσει με διάφορους τρόπους (μουσική, ήχο, φώτα κ.α.) περισσότερες από τετρακόσιες πενήντα (450) εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων.
Διακόσιες τριάντα (230) οικογένειες μας έκαναν μέλη τους επιλέγοντας εμάς για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους. Εμπιστεύθηκαν τις γνώσεις, την εμπειρία και το μεράκι μας για να φτιάξουμε μαζί όμορφες αναμνήσεις από δεξιώσεις γεμάτες φως, μουσική και χορό.
Αρραβωνιάσαμε, παντρέψαμε, βαπτίσαμε, γιορτάσαμε…διασκεδάσαμε παρέα με αυτούς που μας έδωσαν την ευκαιρία να προσαρμόσουμε τη δουλειά μας στα μέτρα των αναγκών τους με απώτερο σκοπό ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Εμπειρίαχρόνων

Τουλάχιστον εκατόν είκοσι (120) επιχειρήσεις μας άνοιξαν τις πόρτες τους και επέτρεψαν σε εμάς να αναλάβουμε την διασκέδαση των πελατών. Εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και συνοικιακά μαγαζιά, αίθουσες δεξιώσεων και σπίτια, κτήματα και αυλές…οπουδήποτε μας ζητήθηκε ή επιλέξαμε να πάμε, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μία ή περισσότερες φορές, το αποτέλεσμα ικανοποίησε τον κόσμο που ήταν αποδέκτης των δράσεών μας, δικαίωσε την παρουσία μας και έδωσε αφορμές για να ξεκινήσουν επαγγελματικές συνεργασίες πολλών ετών.
Η επιχείρηση στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αριθμεί εξοπλισμό ικανό να υποστηρίξει ταυτόχρονα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευέλικτους στην πολιτική τιμολόγησης και στην άμεση εξυπηρέτηση.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΑΜΟΙ – ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

Δείτε περισσότερα

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ / LIVE

Δείτε περισσότερα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ / ΠΑΡΤΙ

Δείτε περισσότερα

ΔΙΑΦΟΡΑ EVENTS

Δείτε περισσότερα

Εκδήλωσηενδιαφέροντος